KEK
Fillimi / Lajmet / KFOR-i e kryen një ushtrim fushorë më anë të cilit tregohet gatshmëria për të ndërhyrë ndaj përshkallëzimit të trazirave
KFOR-i e kryen një ushtrim fushorë më anë të cilit tregohet gatshmëria për të ndërhyrë ndaj përshkallëzimit të trazirave

KFOR-i e kryen një ushtrim fushorë më anë të cilit tregohet gatshmëria për të ndërhyrë ndaj përshkallëzimit të trazirave

Trupat perëndimore të komandës rajonale te KFOR planifikuan dhe ekzekutuan një hyrje te stimuluar për te reaguar shpejtë ndaj një përshkallëzimi (eskalimi) të trazirave “Trajnimi i planifikuar dhe i vazhdueshëm është thelbësor për të siguruar gatishmëri të vazhdueshme operacionale dhe për të ruajtur aftësi të nivelit të lartë  në mes  njësive të KFOR-it”, shkruhet në postimin e KFOR-it në rrjetin social.

Kontrolloni gjithashtu

Vetëvendosje dhe LDK nuk e votuan projektligjin për mbrojtjen e vlerave të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Vetëvendosje dhe LDK nuk e votuan projektligjin për mbrojtjen e vlerave të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje dhe ata të Lidhjes Demokratike të Kosovës nuk votuan sot për ...