Komiteti për Komunitete doli në terren në shkollat e Komunës së Deçanit

Komiteti për Komunitete doli në terren në shkollat e Komunës së Deçanit, aty ku vijojnë mësimin nxënësit e komuniteteve që jetojnë në Komunën e Deçanit, për të parë vijueshmërinë e mësimeve të këtyre nxënësve dhe për të marr informacione se a janë pajisur me libra.

 

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj ka pritur në takim drejtoreshën e Aktivitetit të USAID-it “Qeverisja e Pronës”, znj. Jennifer Ober

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka pritur në takim drejtoreshën e Aktivitetit të …