Kompleksi Memorial “Dëshmorët e Kombit” Shqiponjë: Me 17 maj mbahet manifestimi në nderim të të rënëve në Luftën Çlirimtare

Te nderuara familje të dëshmorëve, invalid dhe veteran të Luftës se UCK-së,
Të nderuar qytetarë,
Ju njoftojmë se me datë 17 Maj 2024, në Kompleksin Memorial “Dëshmorët e Kombit” në Shqiponjë (Jabllanice e Dushkajës), mbahet manifestimi në
nderim të të rënëve ne Luftën Clirimtare!
Te nderojmë së bashku 43 heronjtë, dëshmorët dhe te rënët për lirinë e Kosoves!

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …