KEK
Fillimi / Lajmet / Komuna e Deçanit ka filluar me mirëmbajtjen e ndriçimit publik

Komuna e Deçanit ka filluar me mirëmbajtjen e ndriçimit publik

Komuna e Deçanit ka filluar me mirëmbajtjen e ndriçimit publik dhe institucioneve publike në Deçan, punë këto që po i kryen kompania N.Sh-“Elektro Mont”, të cilën edhe e ka falënderuar për punën dhe angazhimin!

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Kosovës bënë të ditur se vazhdimi i seancës plenare vazhdon të hënën

Kuvendi i Kosovës bënë të ditur se vazhdimi i seancës plenare vazhdon të hënën

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar se vazhdimi i seancës plenare vazhdon të hënën. Vazhdimi i ...