leoni

Komuna e Deçanit së bashku me Drejtorinë për Shërbime Publike mbajti takim me Operatorët Ekonomik

Komuna e Deçanit së bashku me Drejtorinë për Shërbime Publike mbajt takim me Operatorët Ekonomik që operojnë në Komunën e Deçanit, ku temë e takimit ishte zhvendosja e kabllove mbitokësore në infrastrukturën (gypat) nëntokësore, në rrugën kryesore nga Carrebregu deri në Lëbushë.

 

Kontrolloni gjithashtu

Homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Komunën e Ferizajt

Kryetari i Komunës së Ferizajt, z. Agim Aliu së bashku me njësitë policore dhe qytetarët …