Brickos

Organizohet takim pune në Qendrën e Sherbimit Pedagogjik – Psikologjik të Shkollave në komunën e Deçanit

Në komunën e Deçanit është organizuar takim pune nga udhëheqësi i Ekipës për SHPPSH z. Zeqë Malaj me pedagogët dhe psikologët e shkollave, me ç’rast u bisedua për bashkëpunimin e vazhdueshëm në mes të ShPPSh-së, DKA-së dhe shkollave të komunës së Deçanit, për ngritjen e cilësisë në arsim. Qendrën e vizitoj Drejtori i DKA-së z. Besnik Hulaj me bashkëpunëtorë.

May be an image of 7 people and people studying

 

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Ferizajt apelon qytetarët për respektimin e orarit të përdorimit të insekticideve

Pas vizitës tek bletari që posedon qindra zgjoje bletësh Rrahim Grainca komuna e Ferizajt ka …