Brickos

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorët e drejtorive

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi,mbajti mbledhjen e radhës me drejtorët e drejtorive. Mbledhjet e rregullta janë një mundësi e mirë për diskutimin e sfidave dhe projekteve të reja, ata adresuan çështje të rëndësishme dhe përcaktuan plane të ardhshme për zhvillimin e komunës së Rahovecit. Diskutimet u përqendruan në arritjet e javës së kaluar dhe në projektet që janë në plan për të përmirësuar shërbimet komunale dhe për të ndihmuar qytetarët. Ky lloj bashkëbisedimi promovon bashkëpunimin dhe ndërveprimin ndërmjet drejtorive, duke ndihmuar në koordinimin e përpjekjeve për të avancuar komunën në tërësi.

Kontrolloni gjithashtu

Nisi asfaltimi i rrugicave në Strellc të Epërm të komunës së Deçanit

Në komunën e Deçanit filloj asfaltimi i kilometrave të parë në këtë projekt, për t’u …