Fillimi / Institucionet / Komuna e Ferizajt po vazhdon me rregullimin e infrastrukturës rrugore

Komuna e Ferizajt po vazhdon me rregullimin e infrastrukturës rrugore

Komuna e Ferizajt po vazhdon me rregullimin e infrastrukturës rrugore nëpër lagje te qytetit, ndër to janë edhe rrugicat përbri rrugës “Fatmir Ratkoceri” në qytet, ku banorët e këtyre lagjeve tashmë kanë infrastrukturën rrugore të përfunduar, e cila do t’ia lehtësoi qarkullimin qytetarëve dhe do ta rritë cilësinë e jetës së komunitetit dhe zhvillimit të lagjes.

Fotografia e Agim Aliu

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës së Hanit të Elezit

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës ...