KEK
Fillimi / Lajmet / Vetëvendosja është dënuar me 2 mijë 400 euro nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, për thyerje të heshtjes zgjedhore
Vetëvendosje

Vetëvendosja është dënuar me 2 mijë 400 euro nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, për thyerje të heshtjes zgjedhore

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, ka pranuar ankesën Anr.629/2021 të parashtruar nga Lidhja Demokratike e Kosovës, ndërsa Vetëvendosjes, i është shqiptuar gjobë në lartësi prej 1 200 euro, në emër të shkeljes së Kodit të mirësjelljes për subjektet politike – Thyerja e heshtjes zgjedhore. “Detyrohet subjekti politik Lëvizja Vetëvendosje me seli në Lipjan, që gjobën e shqiptuar si në pikën I të dispozitivit të këtij vendimi ta paguaj në afat prej 15 ditëve nga dita e plotfuqishmërisë së këtij vendimi, nën kërcënim të shqiptimit të dënimit shtesë”, është thënë në vendimin e PZAP-së.

Kontrolloni gjithashtu

Liderët nga vendet e rajonit dhe zyrtarë të lartë të BE-së , kanë shprehur solidaritetin e tyre me Maqedoninë e Veriut

Janë mësuar disa shkaqet dhe vendi ku nisi në fillim zjarri në autobusin që u përflak më 23 nëntor në Bullgari

Janë mësuar shkaqet dhe vendi ku nisi në fillim zjarri në autobusin që u përflak ...