Fillimi / Lajmet / Besnik Bislimi: Në qeverisjen tonë është numri më i madh i të punësuarve, prej 9 300 qysh ka ardhur qeveria Kurti
Besnik Bislimi

Besnik Bislimi: Në qeverisjen tonë është numri më i madh i të punësuarve, prej 9 300 qysh ka ardhur qeveria Kurti

Zëvendës-kryeministri, Besnik Bislimi  ka thënë se Qeveria deri tani ka zënë me  9 300 më i lartë prej që ka ardhur qeveria Kurti ka thënë se tri prioritetet e para të Qeverisë Kurti kanë qenë ballafaqimi me pandeminë, sundimi i ligjit dhe krijimi i vendeve të reja të punës. Bislimi nuk ka treguar se nga cila parti kanë qenë ata që kanë gjetur punë gjatë këtyre muajve të qeverisjes.  Për herë të parë në trendin e rritjes ekonomike, Kosova do të shënojë rritje ekonomike dy shifrore. Sa i përket punësimit, në qeverisjen tonë është numri më i madh i të punësuarve, ka thënë Bislimi gjatë një diskutimi me temën: “Dialogun Publik-Privat”, pjesë e projektit “Studimi i Konkurrueshmërisë së Kosovës”, i cili bashkë-financohet nga Agjecia Suedeze për Zhvillim dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar SIDA dhe Fondacioni MDA.

Kontrolloni gjithashtu

Liderët nga vendet e rajonit dhe zyrtarë të lartë të BE-së , kanë shprehur solidaritetin e tyre me Maqedoninë e Veriut

Janë mësuar disa shkaqet dhe vendi ku nisi në fillim zjarri në autobusin që u përflak më 23 nëntor në Bullgari

Janë mësuar shkaqet dhe vendi ku nisi në fillim zjarri në autobusin që u përflak ...