Fillimi / Lajmet / Gjatë gjykimit në Gjykatën e Hagës ka ndodhur një kundërshtim i arsyeshëm i Nasim Haradinajt
Nasim Haradinaj

Gjatë gjykimit në Gjykatën e Hagës ka ndodhur një kundërshtim i arsyeshëm i Nasim Haradinajt

Gjatë gjykimit në Gjykatën e Hagës ka ndodhur në kundërshtim i arsyeshëm i Nasim Haradinajt gjatë seancës. Nënkryetari i OVL-UÇK-së, Nasim Haradinaj është nervozuar me një kërkesë të gjykatësit që avokati Jonathan Elystan Rees të mos përmend emra të serbëve të cilët ata i kanë në dispozicion. Kjo kërkesë ndaj avokatit Rees është bërë pasi ai e ka pyetur dëshmitaren në lidhje me Vladimir Vukçeviq, ish-prokuror serb për krime lufte, në të kundërtën duhet të shkohet në seancë të mbyllur. Një situatë e tillë shkaktoi nervozizëm te Nasim Haradinaj, derisa atij iu tërhoq vërejtja që të mos ndërhyjë.

Kontrolloni gjithashtu

Liderët nga vendet e rajonit dhe zyrtarë të lartë të BE-së , kanë shprehur solidaritetin e tyre me Maqedoninë e Veriut

Janë mësuar disa shkaqet dhe vendi ku nisi në fillim zjarri në autobusin që u përflak më 23 nëntor në Bullgari

Janë mësuar shkaqet dhe vendi ku nisi në fillim zjarri në autobusin që u përflak ...