KEK
Fillimi / Institucionet / Komiteti për Politikë dhe Financa në Rahovec mbajti mbledhjen e dhjetë të rregullt

Komiteti për Politikë dhe Financa në Rahovec mbajti mbledhjen e dhjetë të rregullt

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, nën udhëheqjen e kryesuesit Afrim Dina, Komiteti për Politikë dhe Financa (KPF),  ka mbajtur mbledhjen e dhjetë të rregullt. Gjatë kësaj mbledhje anëtarët e KPF-së kanë shqyrtuar dhe miratuar për mbledhje të kuvendit këto pika të rendit të ditës:

– Shqyrtimi dhe aprovimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;

– Shqyrtimi i Raportit Financiar për periudhën janar-shtator 2021 dhe

– Informatë për menaxhimin e mbeturinave për vitin 2021.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës së Hanit të Elezit

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës ...