mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / Komuna e Vitisë i ndau falënderim mërgimtarit Rashit Rashiti

Komuna e Vitisë i ndau falënderim mërgimtarit Rashit Rashiti

Basri Aliu, Drejtor për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale si dhe Vjollca Kadolli-Halili, Drejtoresh e QKMF-së në Viti, kanë ndarë një falënderim për mërgimtarin, Rashit Rashiti përmes të cilit Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Viti, ka përfituar në pranverë të këtij viti një donacion prej pajisjeve të ndryshme mjekësorë në vlerë prej 15 mijë euro. Drejtori Aliu dhe Drejtoresha Kadolli-Halili thanë se Komuna e Vitisë ju është mirënjohës Rashiti, bashkëpunëtorëve të tij por edhe Klinikës „Grengettes” me seli në Gjenevë të Zvicrës për donacionin e dhënë.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë filloj me mbajtjen e diskutimeve publike për planifikimin e buxhetit komunal 2020-2022

Organizuar nga Drejtoria për Ekonomi, Financa dhe Zhvillim dhe Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me ...