Fillimi / Institucionet / U mbajt diskutimi publik rreth Propozim Rregulloren për fillimin dhe mbarimin e orarit të punës së subjekteve të biznesit në komunën e Vitisë

U mbajt diskutimi publik rreth Propozim Rregulloren për fillimin dhe mbarimin e orarit të punës së subjekteve të biznesit në komunën e Vitisë

Komuna e Vitisë, konkretisht Drejtoria për Inspekcion ka mbajtur diskutimin publik me përfaqësues të bizneseve në Viti, dhe atë për Propozim Rregulloren për fillimin dhe mbarimin e orarit të punës së subjekteve të biznesit në komunën e Vitisë. Skënder Ahmeti, Drejtor i Inspekcionit në Viti, pas prezantimit të kësaj rregullore potencoi se drejtoria të cilën ai e udhëheqë është e përkushtuar të marrë mendimin e të gjithëve në veçanti të subjekteve afariste në këtë komunë me qëllim që të bëhet një rregullore sa më e mirë për të gjithë. Ai bëri me dije se me këtë rregullore do të caktohet fillimi dhe mbarimi i orarit të punës së subjekteve afariste të cilët veprojnë në Viti, ku ndër tjerash është kërkuar që dita e diell të jetë ditë pushimi. Megjithatë përfaqësuesit e bizneseve të ndryshme në Viti, u pajtuan që dita e diell të jetë ditë pushimi në sektor të ndryshëm por pati edhe kundërshtime duke u bazuar në të drejtën elementare për punë. Përndryshe Drejtori Ahmeti kërkoj nga të gjithë që të japin sugjerimet dhe vërejtjet e tyre para se ky dokument të shkoj për aprovim në Kuvendin Komunal të Vitisë.

Dokumenti në fjalë mund të gjendet në ueb faqen e Komunës së Vitisë.

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan konfirmohen 6 raste me COVID-19

Mbrëmë u konfirmuan edhe 195 raste me coronavirus në vend, ku 6 prej tyre ishin ...