Komunikatë e Shoqatës Sindikale të punëtorëve Socialë të Kosovës

Komunikatë e Shoqatës Sindikale të punëtorëve Socialë të Kosovës

Duke marrë për bazë pozitën e punëtorëve socialë në nivel vendi, duke u mbështetur në Ligjin për Organizimin Sindikal, me qëllim të përmirësimit të gjendjes së rëndë të punëtorëve social të Kosovës, më datë 29. 12. 2016 me iniciativën e punëtorëve socialë të të gjitha qendrave për punë sociale të Kosovës, u mbajt kuvendi zgjedhor i shoqatës SHSPSK,  me ç’ rast u zgjodh Këshilli i Përgjithshëm, Kryesia dhe Kryetari. Me vendim unanim të delegatëve të këtij kuvendi për kryetar të Shoqatës Sindikale të Punëtorëve Social të Kosovës, u zgjodh z. Mexhid Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Memli Krasniqi

Memli Krasniqi: Dje ishte një ditë e hidhur për Kosovën, pasi dështoi të anëtarësohet në Këshillin e Evropës

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka thënë se sot është një ditë …