Në Shqipëri do të aplikohet e drejta për të zëvendësuar dënimin me burg me një shumë të hollash. Kush paguan 5 000 lekë për një ditë burgim

Amerika ka dëbuar 35 diplomatë rusë për ndërhyrjen e Moskës në zgjedhjet e fundit

Amerika ka dëbuar 35 diplomatë rusë si dënim për ndërhyrjen e Moskës zyrtare  në zgjedhjet presidenciale. Po ashtu, do të mbyllen edhe dy komplekse ruse të përdorura për mbledhje informacionesh në Meriland dhe Nju Jork, si pjesë e masave ndëshkimore. Kryetari Barak Obama tha se të gjithë amerikanët duhet të alarmohen nga veprimet e Rusisë. Ai  ka premtuar masa të tjera kundër Rusisë. Pas vendimit për dëbimin e 35 diplomatëve rusë nga Uashingtoni pas akuzave për sulmet kibernetike dhe ndërhyrje në zgjedhjet presidenciale Rusia pritet të  përgjigjet. Ministria e jashtme tha se përgjigjja e Rusisë do të shpallet të premten. Ndërsa zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme ruse, Maria Zaharova, tha se kryetari  Obama ka poshtëruar Shtetet e Bashkuara dhe popullin e saj.

Kontrolloni gjithashtu

Memli Krasniqi

Memli Krasniqi: Dje ishte një ditë e hidhur për Kosovën, pasi dështoi të anëtarësohet në Këshillin e Evropës

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka thënë se sot është një ditë …