Ramush Haradinaj: Kur provuam ta rrëzojmë Gjykatën Speciale nuk e morëm parasysh Amerikën, por nuk i bëmë votat

Kreu i Qeverisë, Haradinaj thotë se ende nuk i ka bërë kërkesë zyrtare Maqedonisë për kërkimin e dy policëve

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se ende nuk i ka bërë kërkesë zyrtare Maqedonisë për kërkimin e dy policëve të cilët janë zhdukur tri ditë më parë pas një aksidenti në rrugën Hani i Elezit – Kaçanik.

“Unë ende nuk i kam bërë kërkesë zyrtare Maqedonisë për kërkime atje, por më shumë kam bërë kërkesë miqësore që të interesohen. Kur të mbyllen kërkimet në Kosovë do ta bëjë një kërkesë zyrtare edhe nga ana e Maqedonisë”, ka thënë Haradinaj pas takimit me kryetarin e Skenderajt, Bekim Jashari.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …