KEK
Fillimi / Lajmet / Kryeministri Haradinaj kërkon që të mos keqpërdorët situata me personat e zhvendosur nga Shqipëria për në Kosovë
Haradinaj: Pikërisht më 20 qershor 1999 u përmbyll largimi përgjithmonë i forcave policore e ushtarake serbe nga Kosova

Kryeministri Haradinaj kërkon që të mos keqpërdorët situata me personat e zhvendosur nga Shqipëria për në Kosovë

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj ka kërkuar që mos të keqpërdorët situata me personat e zhvendosur nga Shqipëria për në Kosovë, nga OJQ-të, aktivistë dhe Lëvizja Vetëvendosje. Haradinaj duke folur për kërkesën për një shtab emergjent, ka thënë se kjo është tallje me institucionet e Kosovës. Ai u ka bërë thirrje qytetarëve që nuk janë të prekur nga tërmeti që mos të vinë në Kosovë. Sipas tij, vetëm pak orë pas tërmetit institucionet e Kosovës kanë qenë në ngjarje dhe të gjitha mekanizmat e shtetit kanë qenë funksional dhe janë duke funksionuar edhe sot, por nuk ka nevojë për improvizime dhe keqpërdorim të kësaj situate.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri Kuçi: Hekurudha nga Fushë Kosova në drejtim të Maqedonisë, sipas kritereve të Bashkimit Evropian

Ministri Kuçi: Hekurudha nga Fushë Kosova në drejtim të Maqedonisë, sipas kritereve të Bashkimit Evropian

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, ka vizituar punishten në Stacionin Hekurudhor në Miradi. ...