Kryetari Aliu ka pritur anëtarin e Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane, Bajram Rama

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka pritur sot, anëtarin e Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane dhe Akademisë Shqiptaro-Amerikane të Shkencave dhe Arteve, Bajram Rama, me të cilin ka nda momente bisede të përzemërt mbi rolin e shqiptarëve dhe angazhimin e tyre në jetën publike në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kontrolloni gjithashtu

Në komunën e Ferizajt nis festivali i teatrove për fëmijë

Për herë të parë në Ferizaj sot nisi festivali i teatrove për fëmijë që zgjat …