Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti po merr pjesë në Samitin për Paqe të Evropës Juglindore në Tiranë

Kryetari Haliti po merr pjesë në Samitin për Paqe të Evropës Juglindore në Tiranë

Kryetari Haliti po merr pjesë në Samitin për Paqe të Evropës Juglindore me temë: “Paqja, Siguria dhe Zhvillimi Njerëzor në Evropën Juglindore”. Ky samit po mbahet në Tiranë dhe ka tubuar drejtues të lartë të shteteve e personalitete që kanë kontribuar e kontribuojnë për të marrë vendime te rëndësishme për Ballkanin dhe paqen në rajonin tonë. Në këtë Samit global është i ftuar e po merr pjesë edhe kryetari i Komunës së Vitisë Sokol Haliti. Gjatë kësaj veprimtarie në Pallatin e Kongreseve Zoti Haliti takoi shumë personalitete si Ambasadorin Kristofer Hill, ish presidentin e Kroacisë Stipe Mesiç, kryetarin e Parlamentit te Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, ish Presidentin Moisiu, sekretarin e Përgjithshëm të Federatës Universale për paqe Robin Marsh etj. Vlen të përmendet se Zoti Haliti është i vetmi kryetar i ftuar në këtë samit të Paqes.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti: Kërkoj nga qytetarët mirëkuptim dhe zbatim të masave të reja në luftën kundër virusit pandemik COVID-19

Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH) në komunën e Vitisë, ka mbajtur takim të ...