MIT
kek
tv dielli
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Kryetari, Hashim Thaçi vlerëson lart kontributin e UP-së për emancipimin, arsimimin dhe modernizimit të shoqërisë
Hashim Thaçi

Kryetari, Hashim Thaçi vlerëson lart kontributin e UP-së për emancipimin, arsimimin dhe modernizimit të shoqërisë

Kryetari, Hashim Thaçi ka vlerësuar lart kontributin Universitetit të Prishtinës për emancipimin, arsimimin dhe modernizimit të shoqërisë sonë. Ai ka shkruar se Universiteti i Prishtinës ka luajtur rol historik në ngritjen e vetëdijes sonë kombëtare dhe politike në tri dekadat e shekullit të kaluar. “Në 50 vjetorin e themelimit shprehim respekt dhe konsideratë të thellë për të gjithë pedagogët, drejtuesit, punëtorët dhe studentët që kontribuuan në forma të ndryshme, jo vetëm në forcimin e dimensionit themelor akademik të UP-së, por edhe të ndikimit të tij pozitiv në rrafshin kombëtar, politik dhe shoqëror. Sot, kur shënohet solemnisht 50 vjetori i UP-së, studentëve, profesorëve dhe gjithë stafit akademik iu shprehim urimet më të sinqerta me besimin se fillimi i gjysmë shekullit vijues do të jetë edhe më i suksesshëm në sfidat e Kosovës së shekullit 21” ka shkruar në mes tjerash kryetari, Hashim Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti

Kurti: Reciprociteti buron nga parimi i barazisë

Zyrtarë të Qeverisë në detyrë të Kosovës, iu bënë një vizitë Doganave të Kosovës për ...