driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Kryetari i Malishevës, Ragip Begaj, priti në një takim të rregullt, komandantin e KFOR-it, Cen Sinan Barim
Kryetari i Malishevës, Ragip Begaj, priti në një takim të rregullt, komandantin e KFOR-it, Cen Sinan Barim

Kryetari i Malishevës, Ragip Begaj, priti në një takim të rregullt, komandantin e KFOR-it, Cen Sinan Barim

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, sot ka pritur në një takim të rregullt, komandantin e Detashmentit të Përbashkët Rajonal të Jugut, kolonelin Cen Sinan Barim, cili është edhe komandant i kontingjentit turk në kuadër të KFOR-it. Begaj dhe Barim, vlerësuan bashkëpunimin e mirë mes Komunës së Malishevës dhe KFOR-it. Fillimisht kryetari Begaj, i njoftoi zyrtarët e KFOR-it, me një pasqyrë të përgjithshme të Malishevës, duke filluar nga formimi dhe shpërbërja e Komunës së Malishevës, dy herë radhazi, e deri në ditët e sotme, pastaj i njoftoi me numrin e popullsisë, zhvillimin e përgjithshëm, si dhe për bashkëpunimin e vazhdueshëm me KFOR-in, si dhe me njësinë e LMT-së në Malishevë. Nga ana tjetër, koloneli Barim, gjithashtu e ka vlerësuar lartë bashkëpunimin mes komunën, dhe pasi u interesua për shumë çështje që lidhen me Malishevën, shprehi gatishmërinë e KFOR-it, për ofrimin e ndihmës përmes inxhinierëve, për riparimin e digës së liqenit në Mirushë.

Kontrolloni gjithashtu

Daniel Serwer

Server: Nëse ka ndarje Kosova do të mundet të bashkohet me Shqipërinë ose me pjesën shqiptare të Maqedonisë

Daniel Serwer, profesor në Universitetin, John Hopkins në Uashington në një intervistë për Radion Evropa ...