driloni com
vipa
Fillimi / Institucionet / Urimi i Kryetarit Bekim Jashari me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit

Urimi i Kryetarit Bekim Jashari me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit

Urimi i Kryetarit të komunës së Skenderajt Bekim Jashari, me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit.

Të dashur qytetarë!

Jemi në prag të muajit të madhërishëm të Ramazanit, uroj që në këtë muaj të mbretërojë paqja, dashuria dhe solidariteti për njëri-tjetrin, përkushtimi dhe adhurimi ndaj Krijuesit. Urime për të gjithë motrat dhe vëllezërit të besimit islam, urime të përzemërta për këtë muaj të mëshirës, sakrificës dhe begatisë.

Me dashuri dhe sinqeritet,

Kryetari i Skenderajt

BEKIM JASHARI

Kontrolloni gjithashtu

U MBAJT MBLEDHJE KOMEMORATIVE NË NDERIM TË JETËS DHE VEPRËS SË PROFESORIT MUJË SHALA

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi mbajti fjalë rasti në mbledhjen komemorative të ...