Brickos

Kryetari Kastrati bënë ftesë për qytetarët e komunës së Malishevës

Me rastin e shënimit të festave të 28 Nëntorit Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati bënë këtë : Ftesë dhe Agjendë. Më, 27.11.2023 do të mbahet mbledhja solemne e Kuvendit Komunal të Malishevës, duke filluar në ora 10:00 në Sallën e Kuvendit. Kurse, në ora 10:30 do të bëhen homazhe te varrezat e dëshmorëve në Malishevë, Kleçkë dhe Prekaz.

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve dhe Veteranëve të UÇK-së  dhe Martirëve të luftës në komunën e Malishevës mbajti mbledhjen e tretë të rregullt

Komiteti për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve dhe Veteranëve të UÇK-së  dhe Martirëve të luftës në …