Kryetari Nura ka nënshkruar kontratat me rreth 50 përfituesit e thirrjes publike për grante në biznes dhe start-up’e

Hapja e vendeve të reja të punës nëpërmjet mbështetjes së ideve për të zhvilluar biznes, është një nga prioritetet e Qeverisjes së komunës së Skenderajt, prandaj sot, duke e përmbushur këtë zotim kryetari i komunës Fadil Nura ka nënshkruar kontratat me rreth 50 përfituesit e thirrjes publike për grante në biznes dhe start-up’e, për t’iu dhënë mundësi të rinjve dhe të rejave të fitojnë pavarësi ekonomike!

Mund të jetë një imazh i 3 persona

Kontrolloni gjithashtu

Me Smirën Komuna e Vitisë filloi procesin e buxhetimit me pjesëmarrje

Komuna e Vitisë, ka mbajtur takimin e parë me banorët e fshatit Smirë lidhur me …