Kryetari, Volodymyr Zelenskij, bisedoi me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama lidhur me invadimin rus në Ukrainë

Kryetari, Volodymyr Zelenskij, bisedoi me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama lidhur me invadimin rus në Ukrainë

Kryetari i ukrainas,  Volodymyr Zelenskij,  ka biseduar përmes telefonit me kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama lidhur me  invazionin rus,  në Ukrainë,  si  dhe punën e përbashkët në OKB,  për rezolutën e miratuar kundër agresionit. Ai ka shkruar se e vlerëson ndihmën e Shqipërisë në këto kohë të vështira. Ne po bëjmë gjithçka që ta përfundojmë luftën, ka shkruar mes tjerash kryetari i Ukrainës,  Zelensky, i cili po ankohet për mungesë të përkrahjes nga NATO-ja dhe BE-ja.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, sot do të qëndrojë në vizitën e tij të parë zyrtare në Kosovë

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj sot do të qëndrojë për një vizitë zyrtare …