leoni

Vjosa Osmani

Kryetarja e Kuvendit Vjosa Osmani, ka kërkuar nga BE-ja dhe NATO-ja të reagojnë kundër deklaratës së Aleksandër Vuçiqit

Ushtruesja e detyrës së kryetares dhe kryetarja e Kuvendit Vjosa Osmani, ka kërkuar nga BE-ja dhe NATO-ja të reagojnë kundër deklaratës së Aleksandër Vuçiqit i cili ka thënë se konflikti në Nagorno-Karabak ka treguar shembull se si është një konflikt i ngrirë dhe që kur dikush e shkrin atë, mund të përshkallëzojë një katastrofë të vërtetë,  duke aluduar në zgjidhjen e problemit të Kosovës me luftë, ashtu sikur Azerbajxhan i  kundër Armenisë.  “Unë pres që Bashkimi Evropian dhe NATO t’i përgjigjen këtij kërcënimi të bërë nga Vuçiq”, ka shkruar  zonja Osmani, e cila mbetur për ta udhëhequr vendin në këtë kohë krize  nga të gjitha anët.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …