MIT KS
Fillimi / Lajmet / Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për themelimin dhe funksionalizimin e komisioneve parlamentare
Sot në Kuvendin e Kosovës pritet të marrin dritën e gjelbër pesë marrëveshjeve ndërkombëtare

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për themelimin dhe funksionalizimin e komisioneve parlamentare

Kuvendi i Republikës së Kosovës do të mblidhet sot në seancë plenare, për të shqyrtuar propozimin e Kryesisë së Kuvendit për themelimin dhe funksionalizimin e komisioneve parlamentare. Në mbledhjen e kaluar kryesia e Kuvendit ka bërë ndarjen midis grupeve parlamentare te 14 komisioneve, sipas formulës së përcaktuar dhe të praktikuar në legjislaturat e kaluara.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari turk, Recep Tayyip Erdogan e zhvillon një bisedë telefonike me kryetarin e Kosovës, Hashim Thaçi

Kryetari turk, Recep Tayyip Erdogan e zhvillon një bisedë telefonike me kryetarin e Kosovës, Hashim Thaçi

Kryetari i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan sot ka zhvilluar një bisedë telefonike me kryetarin e ...