Lahi Brahimaj: Nëna Aze

Lahi Brahimaj: Nëna Azë

Nëna Aze,
Sot në përvjetorin e përjetësimit tënd, shoh se dhembja për nënën assesi të shuhet, por krenaria për një heroinë, tejkalon secilën dhembje.
Bashkëluftëtarët të quanin Nana e UÇK-së, e në atë cilësi po të kujtoj sot, si bashkëluftëtar. Falë kujdesit e kontributit tënd, qëndruam në këmbë atëherë e po jetojmë krenarë sot.
Sot kujtojmë po ashtu heroin Idriz Gucati dhe martirët e përjetësuar po atë ditë, Sejdi e Arif Kasumaj, Ukshin Hamza dhe Zize Sylaj.
Pushoni të qetë në vendin për lirinë e të cilit sakrifikuat më të shtrenjtën tuaj.
Lavdi!

Kontrolloni gjithashtu

Byroja Kosovare e Sigurimeve në 20 muajt e fundit trajton 11.435 lëndë

Në 20-të muajt e fundit, Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) ka mbyllur hiç më pakë …