Limaj

Limaj: Kosova është shembull i demokracisë në rajon

Kryetari i Nisma-s Socialdemokrate, Fatmir Limaj ka vlerësuar lart mbarëvajtjen e zgjedhjeve lokale dhe ka theksuar se Kosova është shembull i demokracisë në rajon. “Kosova si shembull i demokracisë në rajon, vazhdon të kryejë çdo qytetarë detyrën e vet. Ne po shkojmë drejtë përzgjedhjes së legjislaturave lokale për 4 vjetët e ardhshme. Besoj shumë se gjitha komunave të Kosovës kanë një rast të mirë të shfrytëzojnë të drejtën e tyre qytetare për të zgjedhur kryetarin më të mirë që besojnë. Një njeri që do të mund të drejtojë dhe përfaqësojë edhe vullnetin dhe dëshirat e qytetarëve në komuna. Zgjedhjet lokale janë baza themelore e demokracisë, shtet ndërtimit dhe konsolidimit tonë shtetëror”, ka deklaruar mes tjerash kryetari i Nisma-s Socialdemokrate, Fatmir Limaj.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Vetëvendosja ka garuar në zgjedhjet e fundit me platformën për punësim dhe drejtësi, jo për rritje pagash

Kryeministri, Albin Kurti, ka thënë sot para deputetëve, në Kuvend,   se pakoja për përballje me …