leoni

Lumir Abdixhiku ka shprehur mirënjohjen për kontributin e Blair-it gjatë periudhave kritike për Kosovën

Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku, ka theksuar rëndësinë e Blair-it si një udhëheqës që në betejën midis së mirës dhe së keqes zgjodhi veprimin e drejtë dhe human. Takimi me Tony Blair ishte sa i veçantë aq dhe rikujtues se sa me fat ishim në orët tona më të rënda,ka shkruar Abdixhiku. Ai e ka cilësuar Blair-in si një mik të madh të Kosovës dhe një hero të historisë së saj, duke theksuar rolin e tij qenësor në arritjen e lirisë së popullit kosovar. Abdixhiku ka shprehur mirënjohjen për kontributin e Blair-it gjatë periudhave kritike për Kosovën, duke vlerësuar veprimet e tij që shpëtuan një popull të tërë dhe siguruan përjetësinë e tij në kujtesën e Kosovës. Ky takim dhe deklaratat e Abdixhikut theksojnë rëndësinë e lidhjeve historike dhe mbështetjen ndërkombëtare që Kosova ka pasur në momente kyçe të historisë së saj.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë sot shënoi 25-vjetorin e përfundimit me sukses të misionit informativ, historik, gjatë luftës së UÇK-së

Radio-Kosova e Lirë, në bashkëpunim me TV-Diellin dhe përkrahës e ndihmës të saj, sot shënoi …