leoni

Fatmir Humolli: Sjellja e kryeministrave: kurti-Rama është një dëm për kombin

Deputeti i pa varur, Fatmir Humolli, ka deklaruar se kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, duhet të ulet dhe të bisedojë drejtpërdrejt me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, në vend që të dërgojë mesazhe përmes mediave, duke iu referuar këshillës së Ramës për Kurtin lidhur me dialogun me Serbinë. Fatmir Humolli theksoi se bashkëpunimi dhe koordinimi midis Shqipërisë dhe Kosovës është i domosdoshëm, pasi as Shqipëria nuk mund të ecë pa Kosovën. Ai kritikoi sjelljen e tyre duke theksuar se kjo është në dëm të kombit shqiptar. Duhet marrë mësim nga historia, sepse edhe Shqipëria nuk mund të ecë pa Kosovën,” shtoi ai.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë sot shënoi 25-vjetorin e përfundimit me sukses të misionit informativ, historik, gjatë luftës së UÇK-së

Radio-Kosova e Lirë, në bashkëpunim me TV-Diellin dhe përkrahës e ndihmës të saj, sot shënoi …