Ulrike

Lunaçek: Serbia të tërheqë fletarrestet e vjetra

Nënkryetarja e Parlamentit Evropian dhe raportuesja për Kosovën, Ulrike Lunaçek ka përshëndetur të enjten vendimin për lirimin e Ramush Haradinajt dhe i ka bërë thirrje BE-së të ndikojë që Serbia të tërheqë fletarrestet e vjetra si kusht për vazhdimin e dialogut në Bruksel. “Ekzistimi i urdhër arresteve të vjetra ndërkombëtare të dhëna nga ana e Serbisë në vitin 2004, e cila aktualisht nën ombrellën e BE-së bën dialog me Kosovën, është plotësisht e papranueshme”, ka thënë ajo.

Kontrolloni gjithashtu

Shaip Kamberi

Shaip Kamberi nuk ka arritur të fitojë mandatin e deputetit në Kuvendin e Serbisë pas rivotimit që u bë në Tërnoc

Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës ka marrë vetëm 598 vota, ndërkaq Kamberit i duheshin së …