Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Madeleine Albrigt dërgon një letër kryetarit të Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli
Madeleine Albrigt dërgon një letër kryetarit të Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli

Madeleine Albrigt dërgon një letër kryetarit të Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli

Ish sekretarja amerikane e Shtetit Madeleine Albrigt i ka dërguar një letër kryetarit të Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli me anë të së cilës ka konfirmuar mbështetjen për popullin e Kosovës. Letrën e ka bërë publike vet kryetari Veseli në Facebook. “Pranova sot një letër nga ish Sekretarja Amerikane e Shtetit, mikja e madhe e Kosovës, Madeleine Albright, përmes të cilës konfirmon edhe një herë mbështetjen e pa rezervë për popullin e Kosovës. Vendi ynë është krenar me aleancën e përhershme me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe me miqtë anembanë botës, që i qëndrojnë gjithmonë pranë”, ka shkruar Veseli.

 

 

Kontrolloni gjithashtu

Hani i Elezit përfitues i projektit "Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Hani i Elezit përfitues i projektit “Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Nën organizimin e projektit të ekipeve të Gazi Babës dhe Hanit te Elezit është mbajtur ...