MIT KS
Fillimi / Lajmet / Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka vizituar gjatë ditës se sotme drejtuesit e Policisë së Kosovës
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka vizituar gjatë ditës se sotme drejtuesit e Policisë së Kosovës

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka vizituar gjatë ditës se sotme drejtuesit e Policisë së Kosovës

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka vizituar të enjten drejtuesit e Policisë së Kosovës, dhe i ka përgëzuar ata për punën profesionale të tyre në zbatimin e ligjit në Kosovë. “Drejtuesit e Policisë së Kosovës i përgëzova sot për punën e jashtëzakonshme në zbatimin e ligjit në gjithë territorin e Kosovës dhe krijimin e një ambienti më të sigurt për qytetarët tanë. Duhet të punojmë edhe më shumë që Kosova të jetë shembull i sundimit të ligjit, ku secili trajtohet në mënyrë të barabartë dhe të jemi të pakompromis në luftën kundër krimit dhe korrupsionit. Diskutuam edhe për kërkesat që pjesëtarët e Policisë së Kosovës kanë për pensionimin e parakohshëm, sigurimin jetësor dhe sigurimin shëndetësor. Këto janë tri segmente tejet të rëndësishme për këtë institucion dhe ne do t’i adresojmë shumë shpejt ato”, ka shkruar Veseli.

Kontrolloni gjithashtu

Hani i Elezit përfitues i projektit "Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Hani i Elezit përfitues i projektit “Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Nën organizimin e projektit të ekipeve të Gazi Babës dhe Hanit te Elezit është mbajtur ...