Fillimi / Njoftime / Më 17 shtator 2019, rivarroset trupi i dëshmorit, Ragip Xhafer Shylemaja
Sot në Kaçanik përkujtohen gjashtë dëshmorët e UÇK-së të rënë heroikisht 21 vite më parë

Më 17 shtator 2019, rivarroset trupi i dëshmorit, Ragip Xhafer Shylemaja

Më 17 shtator 2019, trupi i dëshmorit, Ragip Xhafer Shylemaja, zhvarroset nga varrezat në Prishtinë dhe rivarroset në Kompleksin e dëshmorëve në Koshare. Nisja e familjarëve, veteranëve dhe bashkëluftëtarëve bëhet më 17 shtator në orën 9. 00 nga vendi te Xhamia e Llapit. Ceremonia e varrimit bëhet në orën 12.00 në vendin e caktuar, në Kompleksin Memorial të dëshmorëve në Koshare.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës njofton qytetarët e Kosovës, se një pjesë e rrugës rajonale R-115 Prizren ...