Me 31 korrik 2021 përkujtohet luftëtari i lirisë, Selatin Morina në 17 vjetorin e rënies

Me 31 korrik 2021 përkujtohet luftëtari i lirisë, Selatin Morina në 17 vjetorin e rënies

Me datën 31 korrik  2021 përkujtohet luftëtari i lirisë, Selatin Morina në 17 vjetorin e shkuarjes në përjetësi. Ne orën 15:00 do bëhen homazhe te lapidari ndërsa ne orën 15:30 te varrezat e fshatit Rufc i Vjetër.

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …