leoni

Të hënën në Ratkoc përkujtohet veprimtari, Adem Malush Latifi në një vjetorin e ndarjes nga jeta

Të djelën në Ratkoc përkujtohet veprimtari, Adem Malush Latifi në një vjetorin e ndarjes nga jeta

Këshilli i fshatit Ratkoc në një vjetorin e vdekjes se veprimtarit, Adem Malush Latifi mbanë orë përkujtimore (In memoriam). Aktiviteti do të mbahet në Shtëpinë e Kulturës “Jah Hoti” në Ratkoc më 1 gusht 2021 në orën 11:00. Nderimi dhe respekti për veprimtarët është vlerësim për luftën dhe përpjekjet tona për liri e dinjitet kombëtar e njerëzor.

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …