Mërgim Lushtaku

Mërgim Lushtaku: Nuk e votojmë Projektligjin për caktimin e pagës minimale sepse diskriminon veteranët e kategori të tjera

Deputeti i PDK-së, Mërgim Lushtaku në emër të Grupit Parlamentar ka bërë ne dije se kjo parti nuk do ta votojë Projektligjin për caktimin e pagës minimale. “Ne nuk do ta votojmë Projektligjin për caktimin e pagës minimale dhe shkallëve tatimore në të ardhurat personale vjetore, sepse shkel rregullat e përcaktimit të pagës minimale dhe bën ndryshimin e një numri ligjesh, përmes të cilave preken pjesët më të ndjeshme të shoqërisë sonë – personat me aftësi të kufizuar dhe veteranët e luftës”, ka thënë Lushtaku në seancën e sotme të Kuvendit, ku po shqyrtohet ky projektligj.

Kontrolloni gjithashtu

BSPK-ja ka reaguar ndaj vendimit të ZRRE-së për shtrenjtimin e energjisë elektrike

Përfaqësuesit më të lartë të Federatave Sindikale, anëtare të BSPK-së, nesër mbajnë protesta në Prishtinë

Përfaqësuesit më të lartë të Federatave Sindikale, anëtare të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të …