Michael Turner: Agresiviteti i Rusë ka çmim dhe ne jemi të gatshëm të mbrohemi

Michael Turner: Agresiviteti i Rusisë ka çmim dhe ne jemi të gatshëm të mbrohemi

Asambleja parlamentare e NATO-s e cila përfundoi punën treditëshe pranverore, në Tiranë nga vendet anëtare ka kërkuar t’i kundërvihen vendosmërisë ushtarake të Rusisë. Asambleja ka kërkuar nga vendet anëtare që të ndajnë më mirë barrën e mbrojtjes së përbashkët. Kryetari i Asamblesë Parlamentare avokati amerikan, Michael Turner ka thënë se “agresiviteti i Rusisë ka çmim” dhe ka ftuar partnerët evropianë të rrisin buxhetin e paraparë për mbrojtje, njofton Asoshieted Press. “Moska ka vendosur që mbrojtja e interesave të saj është më e mirë nës punon kundër nesh. Sfida nga Rusia është e vërtetë dhe serioze”, ka thënë Turner.

Kontrolloni gjithashtu

Bajraktari: Për një periudhë tejet të gjatë kohore krimet e luftës kanë qenë kompetence e autoriteteve ndërkombëtare

Avokati Ardian Bajraktari ka vlerësuar se trajtimi i krimeve të luftës në përgjithësi dhe atyre …