Ministri, Hoxhaj ka biseduar me diplomatin Bob Corker dhe ish-Sekretaren e Shtetit, Madeleine Albright

Ministri, Hoxhaj ka biseduar me diplomatin Bob Corker dhe ish-Sekretaren e Shtetit, Madeleine Albright

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj sot në Uashington ka takuar kryetarin e Komisionit për Punë të Jashtme të Senatit Amerikan, një mbështetës i Kosovës, Bob Corker, si dhe ish-Sekretaren e Shtetit, Madeleine Albright. Hoxhaj  ka njoftuar Kryetarin e Komisionit për Punë të Jashtme të Senatit, Corker për progresin e Kosovës që pas shpalljes së pavarësisë dhe nevojën për t’i thelluar marrëdhëniet ndërmjet dy vendeve në rrugën e konsolidimit të shtetësisë së vendit tonë.

Kontrolloni gjithashtu

Në 111-vjetorin e Pavarësisë, sot në Tiranë parakaloi, “Parada e Shqiptarëve”, e emërtuar , “Rrënjët Kuq e Zi”

Sot më 28 nëntor, Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon dhe Bashkia Tiranë, në bashkëpunim …