leoni

Ejup Maqedonci: Përveç sistemit raketor “Javelin”, parashihet të blihen edhe sisteme të tjera të armatimit

Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci i gëzohet lajmit se tashmë ka përfunduar periudha 30 ditore, për blerjen e sistemit antitank, amerikan

Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci.  i gëzohet lajmit se tashmë  ka përfunduar periudha tridhjetë ditore e njoftimit të Kongresit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, rreth kërkesës për blerjen e sistemit anti-tank,  Xhaveline. Tani është koha kur  mund të vazhdohet me hapat tjerë. Ai ka shkruar për këtë rast se proceduralisht është  në pritje të ofertës nga ana e Shteteve të Bashkuara të Amerikës,  që pastaj bazuar në të dhe në planin e zhvillimit të FSK-së, të realizohet blerja. Sistemi anti-tank  me të cilin do të pajiset FSK-ja  tashmë është një  fakt i kryer, ka shkruar  ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci.

Kontrolloni gjithashtu

Në shënimin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti u nderua me mirënjohje në Kaçanik

Në shënimin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, Ali Ahmeti u nderua me mirënjohje …