Hisen Berisha

Hisen Berisha: RTK-ja po i shërben Qeverisë, ndërsa përpjekja për atentat kundër kryeministrit Kurti, është viktimizim para elektoratit

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Hisen Berisha, ka thënë se RTK-ja po i shërben Qeverisë, ndërsa përpjekjen për atentat kundër kryeministrit Albin Kurti, e sheh si viktimizim para elektoratit të tij,  në luftën kundër Serbisë. Duke folur për raportimet dhe “atentatin” ndaj kryeministrit Albin Kurti, deputeti i PDK-së, ka thënë se do të propozojë formimin e një komisioni hetimor,  lidhur me këto pretendime. Këtë çështje, Berisha e sheh si përpjekje  të Abin Kurtit për të krijuar një luftë brenda shqiptarëve në Maqedoni të Veriut, por edhe si tendencë për ta mbuluar dështimin e Kurtit në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara.

Kontrolloni gjithashtu

Rexhep Selimi

Prokuroria e Gjykatës Speciale në Hagë ka mbetur e pakënaqur, me një vendim të Gjykatës, në favor të Rexhep Selimit

Prokuroria e Gjykatës Speciale në Hagëska mbetur e pakënaqur, me një vendim të Gjykatës,  pavarësisht në …