KEK
Fillimi / Lajmet / Ministri Mustafa: Janë ndarë rreth 2 milionë euro, apo 25 për qind e shumës së dëmeve të vlerësuara nga komunat
Ministria e Bujqësisë e plotësuar edhe kërkesën e fundit të sektorit të qumështit e ndalon importimin e vajit të palmës

Ministri Mustafa: Janë ndarë rreth 2 milionë euro, apo 25 për qind e shumës së dëmeve të vlerësuara nga komunat

Ministri i Bujqësisë dhe Pylltarisë, Besian Mustafa ka deklaruar se për zgjidhje afatgjate, bujqit e Kosovës kanë nevojë për një fond për sigurime bujqësore, që u lejon atyre të merren me bujqësi e të mos brengosen për dëmet që shkaktohen nga fatkeqësitë natyrore. Mustafa gjatë seancës plenare ka folur për dëmet që janë shkaktuar ditëve të fundit nga vërshimet, e në masë të madhe në zonën e Dukagjinit. Ai ka treguar se janë ndarë rreth 2 milionë euro, apo 25 për qind e shumës së dëmeve të vlerësuara nga komisionet komunale.

Kontrolloni gjithashtu

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë dorëzon në Qeveri peticionin e punëtorëve për shtesat prej 300 euro

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë dorëzon në Qeveri peticionin e punëtorëve për shtesat prej 300 euro

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së sotme ka ...