KEK
Fillimi / Lajmet / Ministria e Drejtësisë sqaroi kërkesën për përfshirjen e Scotland Yardit, në hetimin e vdekjes së Astrid Deharit
Ministria e Drejtësisë sqaroi kërkesën për përfshirjen e Scotland Yardit, në hetimin e vdekjes së Astrid Deharit

Ministria e Drejtësisë sqaroi kërkesën për përfshirjen e Scotland Yardit, në hetimin e vdekjes së Astrid Deharit

Ministria e Drejtësisë ka sqaruar të mërkurën se kërkesa për përfshirjen e Policisë Metropolitan ‘Scotland Yard’, në hetimin e vdekjes së Astrid Deharit është bërë para daljes së raporteve nga Mjekësia Ligjore dhe Prokuroria, me qëllim të eliminimit të dyshimeve të shfaqura në publik sa i përket paanshmërisë dhe besueshmërisë së procesit të hetimeve. Njoftojmë opinionin publik se me datën 11 Nëntor 2016, Ministria e Drejtësisë i ka dërguar një shkresë Ambasadës Britanike në Kosovë, përmes së cilës ka kërkuar përfshirjen e Policisë Metropolitan ‘Scotland Yard’, në hetimin e vdekjes së Astrid Deharit, i cili ka ndërruar jetë më 5 Nëntor 2016 në Qendrën e Paraburgimit në Prizren. Kërkesa e tillë është dërguar para daljes së raporteve nga Mjekësia Ligjore dhe Prokuroria, me qëllim të eliminimit të dyshimeve të shfaqura në publik sa i përket paanshmërisë dhe besueshmërisë së procesit të hetimeve.

Kontrolloni gjithashtu

OVL-UÇK kërkon nga Kuvendi që mos ta injoroi kërkesën e Malcolm Simmons për të dëshmuar për parregullsitë dhe shkeljet e EULEX-it

OVL-UÇK kërkon që mos të injorohet kërkesa e Malcolm Simmons për të dëshmuar për shkeljet e EULEX-it

Organizata e Veteranëve të Luftës ka kërkuar që ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons të thirret ...