Fillimi / Lajmet / Vazhdojnë takimet e kandidatit Isa Xhemajlaj, me qytetarët e komunës së Drenasit
Vazhdojnë takimet e kandidatit Isa Xhemajlaj, me qytetarët e komunës së Drenasit

Vazhdojnë takimet e kandidatit Isa Xhemajlaj, me qytetarët e komunës së Drenasit

Kandidati për kryetar të komunës së Drenasit, Isa Xhemajlaj, ka takuar banorët e fshatrave; Baicë, Abri e Epërme dhe Terdevc, me të cilët ka bashkëbiseduar për problemet me të cilat po ballafaqohen banorët çdo ditë. Në disa nga këto takime, në mbështetje të kandidatit për kryetar të Drenasit, Isa Xhemajlaj, kanë qenë edhe deputetët e Nismës, Enver Hoti dhe Shukrije Bytyçi, po ashtu edhe deputeti i AAK-së Daut Haradinaj. Mbështetja nga qytetarët e komunës së Drenasit, për kandidatin e Nismës për kryetar të Drenasit, Isa Xhemajlaj, është shumë e madhe dhe në rritje të vazhdueshme.

Kontrolloni gjithashtu

Albulena Haxhiu

Albulena Haxhiu: Duhet një politikë dhe një qasje të re me Shqipërinë për bashkëpunimin e shqiptarëve në rajon

Ish-ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu po kërkon hartimin e një politike të re për bashkëpunimin ...