Ministria e Punëve të Jashtme të Austrisë ka reaguar ndaj situatës në pjesën veriore të vendit tonë

Ministria e Punëve të Jashtme të Austrisë ka reaguar ndaj situatës në pjesën veriore të vendit tonë dhe ka dënuar ashpër incidentet e mbrëmshme në Kosovë dhe ka thënë se zgjidhja e çështjeve të hapura qëndron në negociata, jo në dhunë. “Ne i dënojmë ashpër incidentet e mbrëmshme në Kosovë. Zgjidhja e çështjeve të hapura qëndron në negociata, jo në dhunë. Të gjitha palët duhet të përmbahen nga hapat përçarës dhe kërcënimet. Dialogu i lehtësuar nga BE është mënyra e vetme për një të ardhme paqësore dhe integrim në Bashkimin Evropian”, thuhet në reagimin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Austrisë.

Kontrolloni gjithashtu

Behxhet Pacolli

Behxhet Pacolli: Qeverisë Kurti i mungojnë kuadrot, eksperienca, dituria dhe kreativiteti

Kryetari i Aleancës Kosova e Re, Behxhet Pacolli, dëshiron ta shoh Kosovën me një Qeveri …