Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka shfrytëzuar veturën zyrtare për të marrë fëmijën nga çerdhja

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka shfrytëzuar veturën zyrtare për të marrë fëmijën nga çerdhja

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka shfrytëzuar veturën zyrtare për të marrë fëmijën nga çerdhja.  Ajo ka thënë se ka qenë e detyruar ta marrë djalin nga çerdhja dhe të shkonte në punë me të pasi  përveç  ministre është edhe nënë. Për gjithë ata që shkruajnë, duhet bërë e qartë se përveç se jam ministre, unë  jam po ashtu  edhe nënë. Në kohën kur ende kisha punë në Ministri dhe s’mund ta lija djalin në çerdhe, meqenëse as bashkëshorti s’ishte këtu. Unë isha e detyruar ta merrja dhe sërish të kthehesha në punë, bashkë me të. Në raste të tilla të shfrytëzimit të veturave zyrtare nga ish ministrat, aktivistët e e Vetëvendosjes gjuanin me vezë ata dhe  shoferët e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Nënsekretarja e PE-së, Pina Picierno, shpreh shpresën për anëtarësimin e Kosovës në BE, në 25-vjetorin e Çlirimit

Në 25-vjetorin e Çlirimit të Kosovës nga pushtimi serb, nënkryetarja e Parlamentit Evropian, Pina Picierno, …