KEK
Fillimi / Njoftime / Në 22 vjetorin e rënies në altarin e lirisë përkujtohet heroi kombit, Sadri Zeneli dhe bashkëluftëtarët e tij dëshmorë
Në 22 vjetorin e rënies në altarin e lirisë përkujtohet heroi kombit, Sadri Zeneli dhe bashkëluftëtarët e tij dëshmorë

Në 22 vjetorin e rënies në altarin e lirisë përkujtohet heroi kombit, Sadri Zeneli dhe bashkëluftëtarët e tij dëshmorë

Sot më 6 prill 2021, në 22 vjetorin e rënies në altarin e lirisë kujtohen heronjtë dhe dëshmorët e kombit Sadri Zeneli, Ali Rama, Ramë Mehmeti, Islam Ademaj, Lan Rexhaj, Bajrush Mehmeti, Arben Mehmeti dhe Fitim Rexha. Homazhet do mbahen në orën 12:00 në Kompleksin Memorial te Dëshmorëve ne fshatin Shqiponje (Jabllanicë).

Kontrolloni gjithashtu

KPMM: Plani vjetor i inspektimeve të përbashkëta ndërinstitucionale 2021

KPMM: Plani vjetor i inspektimeve të përbashkëta ndërinstitucionale 2021

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM) si çdo vit, edhe këtë vit ka ...