Në Deçan janë promovuar dy libra nga autori prof. Izet Musaj

Në Deçan janë promovuar sot, dy libra nga autori prof. Izet Musaj, me tituj “Aftësimi i mësuesve të shkollës fillore, para shërbimit dhe në shërbim, në Komunën e Pejës me rrethinë (1913-1978)” dhe “Krijime letrare për fëmijë dhe të rritur”!

Në këtë promovim ishte i pranishëm edhe kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, i cili në fjalën e tij e falënderoi Profesorin Musaj për kontributin e dhënë në edukimin e shumë brezave dhe ofroi mbështetjen e tij në këtë drejtim.

Mund të jetë një imazh i 7 persona dhe ambiente të brendshme

Kontrolloni gjithashtu

U mbajt Diskutim Publik mbi Draft-Statutin e Muzeut të Deçanit

Sot në Sallën e Konferencave në Komunën e Deçanit, u mbajt diskutim publik në lidhje …